Öeldakse, et hea kaste on parim kokk. See aromaatne punase veini kaste sobib ideaalselt praetud või grillitud liha juurde ning sisaldab värskeid koostisosi ja maitseaineid. Eriti soovitame kasutada siin näiteks veiseliha tükkidelt ära lõigatud ja järgi jäänud rasva. Kui teil ei ole loomaliha rasva, siis suurepärane asendus on ka kasutada tavalist võid. See kõik võtab ainult 10 minutit!
Selle kastme puhul on oluline kogu lisatud alkohol redutseerida, et kastmesse ei jääks alkoholi ning et maitse võimenduks maksimaalselt. Tulemuseks on perfektne kontsentreeritud kaste, mida serveerida koos erinevate veise-, lamba- ja searoogadega. See kaste sobib suurepäraselt ka näiteks grillitud köögiviljade juurde.
Erinevate toitude tegemiseks on müügil ka küpsetamise jaoks mõeldud veini, kuid siinpuhul on soovitatav kasutada joomiseks mõeldud veini, sest maitse erinevus on suur ning kindlasti tunnete, et viimasega tuleb kaste palju hõrgum ja maitsvam.