Proovige seda vegan Vahemere valge oa suppi kas lõunaks või koduseks õhtusöögiks. See on kiire gluteenivaba supp täis maitsvaid aromaatseid köögivilju ja taimebaasil valku.
Kui otsite veel vegan suppide retsepte, mis täidavad korralikult kõhtu ja annavad energiat, siis see Vahemere valge oasupp on kindlasti üks, mida proovida. See on super lihtne retsept, mida on lihtne valmistada ilma raskelt kättesaadavate koostisosade või keeruliste sammudeta. Ja te võite julgelt kasutada konserveeritud valgeid ube, et see retsept veelgi kiiremaks ja lihtsamaks muuta.
Kuumutage suures potis oliiviõli. Lisage sibul ning praadige, kuni sibul on klaasjas. Lisage juurde küüslauk, porgand, seller, tüümian, oregano, sool ja pipar ning praadige veel 2-3 minutit.
Lisage juurde köögivilja puljong ja oad. Laske supil keema minna, seejärel alandage kuumust ning keetke 15 minutit.
Segage sisse beebispinat ning keetke 2 minutit.
Eemaldage supp tulelt, serveerige soovi korral värske peterselli ja vegan parmesani juustuga.
Kalorid: 337kcalSüsivesikud: 59gValgud: 20gRasvad: 3gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 1370mgPotassium: 1354mgKiudained: 14gSugar: 5gA-Vitamiin: 6529IUC-Vitamiin: 7mgKaltsium: 219mgRaud: 8mgMagneesium: 143mg