Siin on midagi magusat ja erilist šokolaadisõpradele! Traditsiooniline kakaokisell on imelihtne ning täis seda head nostalgiat, mida ka nüüd kodus lihtne nautida on. See valmib vaid minutitega.
Meil on ikka meeles, et kakaokisselli palju lasteaedades ja koolides magustoiduna serveeriti. Nüüd on siin hea ja lihtne retsept, kuidas seda vana head magustoitu ka oma kodus kiirelt ja lihtsalt valmistada. Selle retsepti järgi saate paksu ning veidi tarretise tekstuuriga mõnusa kisselli. Vedelama kisselli jaoks lisage lihtsalt veidi vähem kartulitärklist.
Laske piimal potis keema minna. Lisage juurde kakaopulber, vanilliekstrakt ning segage läbi. Lisage suhkur ja laske keema minna. Seejärel alandage kuumust.
Lahustage väikses tassis kartulitälkis külmas vees. Lisage vähehaaval tärklis kissellile. Segage, kuni kissell pakseneb.
Valage kisell kaussidesse, laske sellel täielikult jahtuda enne serveerimist.
Serveerige soovi korral piima, pähklite või vanillikastmega.
Kalorid: 96kcalSüsivesikud: 23gValgud: 2gRasvad: 1gKüllastunud rasvhapped: 0.4gSool: 17mgPotassium: 176mgKiudained: 2gSugar: 12gC-Vitamiin: 0.4mgKaltsium: 19mgRaud: 1mgMagneesium: 31mg