Püreesuppide klassika – hernepüreesupp, mis on tehtud maitsvatest rohelistest hernestest ning millele annab kodust maitset juurde röstitud sibul, kartul ja lehtsalat.
See maitsev ja värske hernepüreesupp on kergelt valmistatav nii värsketest kui ka külmutatud hernestest. Kuna hernes üksi võib jääda kahvatuks, annavad mõnusa ja kreemise maitse sellele supile ka sibul, kartul ja lehtsalat. Kanapuljong koos kreemise köögikoorega teevad sellest supist maitsva hõrgutise, mis sobib ideaalselt eelroaks.
Praadige sibulat koos võiga, kuni see on pehme. Lisage kanapuljong ja kartul ning laske segul keema tõusta. Keetke 20 minutit või kuni kartul on pehme.
Lisage juurde herned ja lehtsalat ning keetke 2 minutit.
Lisage juurde toidukoor ja püreestage supp ühtlaseks. Maitsestage soola ja piparaga.
Kalorid: 297kcalSüsivesikud: 39gValgud: 13gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 32mgSool: 1230mgPotassium: 800mgKiudained: 11gSugar: 14gA-Vitamiin: 1552IUC-Vitamiin: 75mgKaltsium: 108mgRaud: 3mgMagneesium: 75mg