Siin on üks äge hommikusöögi idee: klassikalised hapupiima pannkoogid! Hea ja lihtne retsept õpetab, kuidas täiesti nullist teha maitsvaid hapupiimaga pannkooke, mis on paksud, kohevad ja valmivad vähem kui 15 minutiga!
Liiga tihti valivad inimesed sageli poest valmis pannkoogisegu, millest pannkooke valmistada, kuid need pole üldse nii maitsvad, kui ise nullist tehtud. Siin on teile imelihtne ja lollikindel pannkoogiretsept, kus kasutatakse hapupiima, mis teeb need eriti mahlakaks ja maitsvaks.
Kui te aga hapupiima nende pannkookide jaoks ei leia, on võimalik ka see asendada järgmise kombinatsiooniga: piim, äädikas ja sidrunimahl. Alternatiivina segage kokku 2spl äädikat või sidrunimahla koos 540 ml piimaga, segage läbi ja lisage tainale. Kuna segu on palju vedelam, ei pruugi te saada mõnusaid pakse pannkooke, mis tulevad, kasutades õiget hapupiima.
Kui teie pannkoogid ei tule paksud ja kohevad, võib asi olla ka taina ülesegamises. Sellest tulenevalt võivad pannkoogid ka üsna kummise tekstuuriga tulla. Seega ärge segage oma tainast üle! Proovige lusika või labidaga vaid ettevaatlikult segada ainult seni, kuni näete, et segu on ühtlane.
Samuti võite julgelt lisada oma pannkoogitainale ka marju, nt musikaid või ka šokolaaditükke. Neid on parim lisada juurde siis, kui tainas on umbes segamisega poole peal, et vältida taina hilisemat ülesegamist.