Siin on veel üks idee, mida suvel liha kõrvale grillile panna: kaneelised ja mahlased ananassipulgad. See on suurepärane lisand suvel grillitud liha ja köögiviljade juurde. Maitsev ananassi kattev glasuur valmib vaid mõne minutiga ning koosneb vaid pruunist suhkrust, kaneelist ja võist. Grillil saadud krõbedad ananassitükid selle glasuuriga üle pintseldades saavad kindlasti üheks teie lemmikuks grillroaks. […]
Siin on veel üks idee, mida suvel liha kõrvale grillile panna: kaneelised ja mahlased ananassipulgad. See on suurepärane lisand suvel grillitud liha ja köögiviljade juurde.
Maitsev ananassi kattev glasuur valmib vaid mõne minutiga ning koosneb vaid pruunist suhkrust, kaneelist ja võist. Grillil saadud krõbedad ananassitükid selle glasuuriga üle pintseldades saavad kindlasti üheks teie lemmikuks grillroaks.
Kui soovite ka midagi uut proovida lisaks kaneelisele ananassile, asendage selles retseptis pruun suhkur näiteks tervislikuma variandi, mee, vastu. Samuti võite teha glasuuri asendades pool suhkrust meega.
Lisage julgelt juurde ka näiteks veidi tšillipulbrit või cayenne pipart, kui teile meeldib vürtsikas toit. Samuti võite ananassile juurde lisada kookose või tsitruselist mahla, näiteks sidrun, laim või apelsin.