Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige võiga kaks 22 cm ümmargust koogivormi.
Biskviidi valmistamiseks segage kausis kokku suhkur, jahu, kakao, kohvipulber, sooda, küpsetuspulber ja sool. Lisage munad, piim, õli ja vaniljeekstrakt ning mikserdage ühtlaseks. Segage käsitsi sisse keev vesi.
Jagage tainas võrdselt kahte ettevalmistatud koogivormi.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 30-35 minutit, kuni keskele torgatud hambatikk jääb puhtaks. Laske biskviitidel vormis umbes10 minutit jahtuda.
Samal ajal, kui biskviidid jahtuvad, valmistage glasuur. Selleks vahustage või elektrilise miksriga, kuni see on kerge ja kohev. Segage vaheldumisi sisse piim, tuhksuhkur ning kakao. Soovi korral lisage kohvipulber. Mikserdage kuni segu on ühtlane.
Asetage üks jahtunud biskviitpõhjadest serveerimistaldrikule ning katke see 1/3 glasuurikihiga. Seejärel asetage peale teine biskviitidest ning määrige peale teine 1/3 glasuurist.
Kaunistage kook väljastpoolt ülejäänud glasuuriga.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.