Kuumutage ahi 175 kraadini. Vooderdage 28 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Sõeluge jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber suurde kaussi ning segage läbi. Lisage õli, munad ja vaniljeekstrakt ning sõtkuge tainas ühtlaseks (NB! tainas on paks).
Segage sisse tükeldatud õunad ja pähklid ning valage tainas vooderdatud koogivormi.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus 40-50 minutit või kuni koogi kerkele torgatud hambatikk jääb puhtaks.
Glasuuri valmistamiseks lisage potti pruun suhkur, piim ja või. Kuumutage keskmisel kuumusel keemiseni, seejärel keedke veel 2-3 minutit pidevalt segades. Valage glasuur kuumalt koogile.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.