Mis võiks olla kuumal suvepäeval parem kui üks värskendav ja jahutav Bellini kokteil! Selle lihtsa ja maitsva retsepti jaoks on vaja vaid küpseid, mahlaseid virsikuid ja Prosecco’t.
Koorige virsikud, lõigake need pooleks ja eemaldage südamikud. Asetage poolitatud virsikud blenderisse või köögikombaini ja püreestage ühtlaseks. Asetage see vähemalt 30 minutiks külmkappi jahtuma.
Kui olete valmis serveerimiseks, valage 1/5 jahutatud virsikupüreest šampanjaklaasi ning valage peale jahutatud Prosecco, olles ettevaatlik, et see üle ei voolaks. Segage lusikaga ettevaatlikult läbi.
Soovi korral kaunistage virsikuviiluga. Serveerige kohe!
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.