Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes on nii suussulavalt õrn, et seda võib isegi lusikaga süüa! Lihale lisavatest koostisosadest saab maitseküllase kaste, mis sobib ideaalselt kartulipüree juurde.
Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes
Valmistage ette veisepõsed. Eemaldage põskedelt rasvane äär. Kuivatage kätepaberiga ning maitsestage lihatükid soola ja pipraga.
Kuumutage suures potis 2 spl oliiviõli. Praadige veisepõski mõlemalt poolt, kuni need on kergelt pruunid. Asetage taldrikule.
Keerake kuumus keskmisele ning lisage juurde 1 spl oliiviõli. Lisage hakitud küüslauk ja sibul ning praadige umbes 3 minutit, kuni sibul muutub klaasjaks.
Lisage hakitud seller ja porgand. Praadige umbes 3 minutit.
Lisage potti punane vein ja segage läbi. Keetke veinisegu umbes 1 minut.
Lisage ülejäänud koostisosad ning katke pott kaanega.
Pliidil: keetke keskmisel kuumusel 2-2,5 h, kuni veisepõsed on pehmed. Pöörake neid küpsetamise ajal vähemalt korra.
Ahjus: asetage pott ahju ning küpsetage 160 kraadi juures 3-3,5 h.
Eemaldage veisepõsed potist. Visake ära tüümian ja loorberilehed.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Küpsiste nõusoleku haldamine
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.