Parimad Retseptid logo

Rullbiskviit maasikatega (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Rullbiskviit maasikatega retsept

Olge valmis nautima tükikest puhast taevast selle vastupandamatu rullbiskviidi retseptiga, mida kaunistavad magus kohupiima-vahukoorekreem ning mahlakad värsked maasikad! Rullbiskviit maasikatega on äärmiselt kerge, kohev ja kreemjas ning täis uskumatult palju maitset. See sobib ideaalselt kiireks magustoiduks, sest valmib vaid 45 minutiga!

Rullbiskviit maasikatega

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 35 minutes
Küpsetusaeg: 8 minutes
Aeg kokku: 43 minutes
Kalorid: 274kcal

Koostisosad 

Biskviit

  • 140 g jahu
  • 120 g tuhksuhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 ½ tl vaniljesuhkrut
  • 1 ½ spl maisitärklist
  • 4 suurt muna (toatemperatuuril)

Kohupiima-vahukoorekreem

  • 200 ml vahukoort
  • 200 g kohupiima
  • 3 spl tuhksuhkrut
  • 2 tl vaniljesuhkrut
  • 400 g maasikaid

Valmistamine

Biskviit

  1. Alustage jahu sõelumisega vähemalt 5 korda. Nii saadakse väga kerge kook. Asetage kõrvale. Klopi munad (toatemperatuuril väga oluline), suhkur ja vanilje heledaks ja kohevaks. Selleks peaks kuluma umbes 8-10 minutit.
  2. Lisage küpsetuspulber koos sõelutud jahuga & sõelake veel 2 korda või segage käsivispliga. Lisa kuivained (jahu + küpsetuspulber) vahustatud munadele. Klopi kuni lihtsalt segunemiseni või voldi kummist spaatliga. Olge ettevaatlik, et mitte õhku maha lüüa. Kui kasutate vispeldajat, ärge pekske üle.
  3. Vooderda 17 x 11-tolline küpsisepann pärgamendipaberiga ja määrige see hästi kas õli või võiga. Ärge määrige üle, sest muidu libiseb koogitainas ja ei püsi paigal. MÄRKUS: 17 X 11 pann = üliõhuke tainas. Kui see on teile raskesti käsitletav, kasutage 10 x 15-tollist panni.
  4. Valage koogitainas ja jaotage ühtlaselt kummilabidaga. See on väike kogus tainast, seega vajab ühtlane laialilaotamine vähe kannatust.
  5. Koputage pannile ja lööge õhumullid välja. Kuumuta ahi 355 F või 180 C juures ette ja küpseta biskviitkooki keskmisel restil 8-10 minutit. Aeg võib sõltuvalt teie ahjust erineda, seega on soovitatav kontrollida kooki 8 minuti juures.
  6. Tehke hambatorketest. Pista biskviidi sisse, kui see tuleb puhtalt välja, tähendab see, et kook on õigesti küpsetatud. Õigesti küpsetatuna peaks biskviit olema elastne ja kergelt kuldse värvusega.
  7. Laske koogil veidi jahtuda. Kui biskviit on veel soe, lahutage selle otsad spaatli abil ja tõmmake ettevaatlikult pärgamendipaberist lahti. Olge väga ettevaatlik, sest see on õhuke biskviit ja väga habras.
  8. Piserdage maisitärklisega biskviitkooki pealt ja veeretage seda kergelt, kui see on veel soe. Maisitärklis takistab kooki kleepumist.
  9. See peaks olema biskviitkoogi esimene rullimine. Ilma täidiseta rullituna ja 20-30 minutit nii hoides hoiab see väga hästi oma kuju.

Kohupiima-vahukoorekreem

  1. Asetage kauss ja kloputuskäed 30 minutiks sügavkülma. Need peaksid olema enne vahukoorevahendi löömist jahutatud.
  2. Lisage külmutatud vahukoor, suhkur ja vanilje jahutatud kaussi ja pekske, kuni moodustuvad jäigad piigid. Selleks peaks kuluma umbes 10 minutit.
  3. Haki mõned värsked maasikad & pane kõrvale täidise jaoks.
  4. Keerake biskviittort lahti & täitke see vahukoorega. Kandke koor ühtlaselt laiali, kasutades selleks spaatlit.
  5. Visake peale tükeldatud maasikad. Ja rullige biskviit uuesti tihedalt, kuid ettevaatlikult. Pakige see kilega kinni ja hoidke vähemalt 2 tundi külmkapis enne viilutamist ja serveerimist.
  6. Šveitsi rullile võib enne viilutamist puista peale tuhksuhkrut ja kaunistada rulli veel vahukoorega + tervete maasikatega. Parima maitse saavutamiseks serveerige toatemperatuuril. Nautige!

Toitumisalane teave

Kalorid: 274kcalSüsivesikud: 41gValgud: 5gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 124mgSool: 42mgKiudained: 1gSugar: 29g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Kohupiimakoogid

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    274
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    10
    g
    15
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    5
    g
    31
    %
    Kolesterool
     
    124
    mg
    41
    %
    Sool
     
    42
    mg
    2
    %
    Süsivesikud
     
    41
    g
    14
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    29
    g
    32
    %
    Valgud
     
    5
    g
    10
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.