Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Singi-oasalat
See lihtne ja värske singi-oasalat sobib suurepäraselt suviseks eineks või kiireks töölõunaks.
Keskmine hinnang:
4.34
(
3
häält)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
543
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
250
g
sinki
▢
200
g
kurki
▢
400
g
punaseid konservube
▢
150
g
majoneesi
▢
100
g
hapukoort
▢
maitse järgi soola ja pipart
Valmistamine
Valage oad sõelale ning peske külma veega.
Lõigake sink ja kurk väikesteks ribadeks.
Kastme jaoks segage omavahel kokku
majonees
ja hapukoor ning maitsestage soola ja pipraga.
Kallake oad koos singi- ja kurgiribadega suurde kaussi ning valage peale kaste. Segage korralikult läbi.
Soovi korral lisage hakitud värsket tilli.
Toitumisalane teave
Kalorid:
543
kcal
Süsivesikud:
17
g
Valgud:
20
g
Rasvad:
44
g
Küllastunud rasvhapped:
11
g
Kolesterool:
69
mg
Sool:
1245
mg
Potassium:
546
mg
Kiudained:
6
g
Sugar:
4
g
A-Vitamiin:
216
IU
C-Vitamiin:
3
mg
Kaltsium:
69
mg
Raud:
2
mg
Magneesium:
51
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!