Tofu võib tihti tunduda kui maitsetu ning ilma erilise iseloomuta. Kuid see retsept muudab kindlasti teie arvamust tofu kohta! See krõbe seesami-küüslaugu tofu on nii mõnus ja maitseküllane, et jääb teile kauaks meelde.
Kui te ütlete, et te ei ole tofu fänn, siis on see kindlasti seetõttu, et te lihtsalt ei ole head tofut varem saanud. Tofut ei pea ainult taimetoitlased sööma, see sobib kõigile ning on suurepärane vähese rasvasisaldusega valguallikas. See on ka tekstuurilt õrn ning imeb sisse kõik maitsed, mida sellele lisada.
Hea tofu, mida selle roa puhul kasutada, oleks kindlasti ekstrakõva, sest muidu vajub tofu pannil laiali ja te ei saa neid mõnusaid krõbedaid tükke. Saladus, kuidas tofut krõbedaks saada, seisneb selles, et seda tuleb hästi nõrutada ja enne praadimist maisitärkli sisse kasta. Enamasti on tofu poest ostetuna vee sees, seega et vett tofust välja saada, tuleb seda kokku suruda ja paberrätikuga kuivatada. Head nautimist!