Üks kõige lihtsam roog ja retsept üldse, mida valmistada, on see maitsev Sitsiiliapärane kreemine pistaatsiapasta.
See pistaatsiapasta retsept on väga lihtne, kui tohutult dekadentne ja maitseküllane. See pastas sobib imehästi kokku koos röstitud pancettaga.
Kui otsite kiiret töönadala argirooga, peate kindlasti proovima seda lihtsat ja maitsvat pistaatsiapasta retsepti!
Röstige hakitud pistaatsiapähkleid kuival pannil mõni minut, kuni need on aromaatsed.
Keetke pasta soolases vees vastavalt pakendil toodud juhistele. Jätke veidi keeduvett alles.
Kuumutage pannil pancetta ning praadige u 5 minutit. Tõstke pancetta kõrvale kaussi.
Lisage pannile sibul. Praadige 3 minutit, kuni sibul on pehme. Segage sisse pool röstitud pistaatsiapähklitest.
Valage peale vahukoor ning kuumutage 1 minut.
Nõrutage pasta ning lisage pannile. Segage sisse pancetta.
Lisage 2 spl riivjuustu, et saada kreemisem kaste. Pange juurde vajadusel pasta keeduvett.
Serveerige ülejäänud pistaatsiapähklitega.
Kalorid: 125kcalSüsivesikud: 0.4gValgud: 4gRasvad: 12gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 20mgSool: 199mgPotassium: 59mgA-Vitamiin: 11IUKaltsium: 2mgRaud: 0.1mgMagneesium: 4mg