Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 13 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Vahepeal praadige peekonit suurel pannil umbes 10 minutit, keerates peekonit regulaarselt ümber, kuni see on ühtlaselt pruunistunud. Eemaldage peekon, jättes rasv pannile.
Praadige keskmisel kuumusel järelejäänud peekoniõlis küüslauk kuniks see on kergelt pruunistunud.
Seejärel lisage piim, toorjuust ja või ning segage see pannil ühtlaseks. Pärast 5 minutit lisage juurde parmesan, herned, sink ja peekon.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.