Parimad Retseptid logo

Krõbekana parmesaniga (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Krõbekana parmesaniga retsept

See suussulav krõbeda kooriku ja juustukastmega krõbekana retsept on restoranivääriline. Serveerige seda pasta, riisi, kartulipüree või muu meelepärase lisandiga.

Krõbekana parmesaniga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 471kcal

Koostisosad 

  • 4 kanarinnafileed
  • maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
  • 2 suurt muna
  • 150 g riivsaia
  • 70 g riivitud parmesani juustu
  • 2 spl jahu
  • 120 ml oliiviõli (praadimiseks)
  • 110 g tomatikastet
  • 55 g värsket mozzarellat (kuubikuteks lõigatud)
  • 5 g hakitud värsket basiilikut
  • 55 g riivitud provolone juustu
  • 2 tl oliiviõli

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 230 kraadini.
  2. Asetage kanafilee tükid stabiilsele ja tasasele pinnale kahe tugeva kile vahele (taassuletavad sügavkülmikukotid sobivad hästi). Kasutage lihahaamri siledat külge ning taguge kuni kanafilee on umbes 1 cm paksune. Maitsestage soola ja pipraga.
  3. Kloppige väikeses kausis munad ning tõstke kõrvale.
  4. Teises kausis segage omavahel parmesani juust ja riivsai.
  5. Kastke kanafilee tükid jahu sisse nii, et need oleksid mõlemalt poolt ühtlaselt jahuga kaetud. Seejärel kastke need munasegusse ning seejärel riivsaiasegusse, surudes puru mõlemale küljele. Korrake kõikide kanatükkidega.
  6. Laske kanatükkidel 10-15 minutit seista.
  7. Kuumutage oliiviõli suurel pannil keskmisel kuumusel. Küpsetage kana kuumutatud õlis kaks minutit mõlemalt poolt, kuni see on pruunistunud (kana ei pea olema täielikult küpsenud).
  8. Seejärel tõstke kana küpsetusplaadile ja lisage igale tükile kaks teelusikatäit tomatikastet, mozzarella juustu, värsket basiilikut, provolone juustu, parmesani juustu ja 1/2 teelusikatäit oliiviõli.
  9. Küpsetage eelsoojendatud ahjus 15-20 minutit või kuni juust on pruunistunud ja mullitav ning kanatükid ei ole enam keskelt roosad. Keskel peaks kiirelt mõõdetav termomeeter näitama vähemalt 74 kraadi.

Toitumisalane teave

Kalorid: 471kcalSüsivesikud: 25gValgud: 42gRasvad: 25gKüllastunud rasvhapped: 9gKolesterool: 187mgSool: 840mgKiudained: 1gSugar: 2g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Soolased toidud

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    471
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    25
    g
    38
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    9
    g
    56
    %
    Kolesterool
     
    187
    mg
    62
    %
    Sool
     
    840
    mg
    37
    %
    Süsivesikud
     
    25
    g
    8
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    2
    g
    2
    %
    Valgud
     
    42
    g
    84
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.