See koorene kurgisalat sibulaga on kreemine, värske ning imelihtne valmistada. Juba lapsepõlvest tuntud nostalgilsel kurgisalatil on palju erinevaid variatsoone. Siin on lihtne retsept tilli, sibula ja hapukoorega mõnusaks kurgisalatiks.
Kasutage siin kas tavalist või punast sibulat, olenevalt kui palju teile sibula kibe maitse meeldib. Lastele serveerimisel soovitame kasutada mahedama maitsega punast sibulat. Samuti võite lisada tillile juurde või selle asemel ka aiast hästi kättesaadavat murulauku.
Salat on parim, kui seda kohe serveerida, aga võite seda ka külmikus 2-3 päeva säilitada. Kui salat muutub ajapikku vesiseks, nõrutage vesi ning lisage juurde veidi hapukoort. Ärge seda salatit sügavkülmutage, sest kurki ja hapukoort ei saa hästi sügavkülmutades säilitada.