Need vahemerepärased kikerherne kotletid valmivad superkiirelt ja lihtsalt ning vajavad vaid mõnda koostisosa. Serveerige neid maitsvaid ja tervislikke kotlette eelroana või näiteks koos salatiga.
Kikerherne kotletid on hea alternatiiv lihast tehtud kotlettidele ning sobivad ideaalselt ka taimetoitlastele söömiseks. Eriti mõnusad on need kotletid, kui serveerida neid koos Tahini või muu külma kastmega.
Kikerherne kotlette on võimalik teha ka gluteenivabaks. Selleks peate lihtsalt asendama tavalise jahu endale meelepärase gluteenivaba jahuga. Näiteks sobib siia väga hästi kikerhernejahu ja ka mandlijahu. Veel üks oluline nipp nende kotlettide valmistamisel on kikerherned eelnevalt korralikult ära nõrutada ja veest kuivatada. See kindlustab, et kuumas õlis praetud kotletid tulevad ekstra krõbedad.