Tooge oma suvepeople helgeid ja julgeid maitseid nende maitsvate keefirimarinaadide näol. Kreemjas keefir ja hulk vürtse annavad teie valitud köögiviljale või lihale omapärase maitse. Nende 3 marinaadi abil saate oma liha muuta unikaalseks, mahlaseks ja pehmeks.
Liha marineerimine keefiris on suurepärane võimalus muuta kõvad ja maitsetud tükid õrnaks ja mahlakaks meistriteoseks. Seda tänu kahele asjale: piimhape ja keefiris leiduvad elusad ja aktiivsed probiootilised kultuurid. Mõlemad omavad oma efekti liha lagundamisel, muutes selle pehmemaks ja samuti kergesti seeditavamaks. Kuna piimhape on ainult kergelt happeline, toimib see aeglasemalt kui teised happelised marinaadid, mis tähendab, et üldiselt on hea, kui lasete lihal üleöö või kogu päeva marinaadis seista.
See retsept toob teieni kolm erinevat imelist viisi liha marineerimiseks keefiriga. Julged ja vürtsiküllased marinaadid on väga erinevad, valige nende seast oma lemmik või proovige kõike kolme! Karri keefirimarinaadis on need julged ja maitsvad India maitsed, mis annavad teie lihale eriliselt hea maitse. Proovige ka veidi tuntumaid ja meile omasemaid chipotle ja kreeka maitselisi marinaade, kus tuleb esile sidrun, paprika ning ka see spetsiaalne adobo kaste, mis oma olemuselt on mõnus tšilline kontsentreeritud kaste.
Segage koostisosad tavalises zip-lock kotis kokku, segage läbi oma soovitud lihaga ning nautige häid maitseid!