See mõnus keefiritarretis võib olla teise nimega ka autentne Itaalia Panna Cotta, mis on tehtud keefiriga. See retsept annab tulemuseks supermaitsva, siidise ja kreemise magustoidu, mis on kõrge valgusisaldusega ja kergesti seeditav.
See on ideaalne ettekääne teha seda magusat ja tervislikku maiustust, mida kogu pere armastab. Mee lisamine magusainena annab täiusliku tasakaalu keefiri hapukusele. See nõuab vaevu keetmist, seda saab ka varasemalt ette valmistada ja see viib teid iga imelise lusikaga Itaalia suvepäevadesse! Kui te seda kord valmistate, saab see kindlasti teie lemmikuks. Valmistage keefiri tarretist hooajaliste puuviljade või meega ja teil on tunne, nagu sööksite magustoitu Itaalias.
Siin on mõned nipid, kuidas saate eriti siidise ja kreemja tarretise:
- Kontrollige, et želatiin oleks täielikult sulanud, vastasel juhul jääb tarretis tükiliseks.
- Kasutage kõrge rasvasisaldusega keefiri. Mida väiksem rasvasisaldus, seda rohkem tuleb panna želatiini.
- Ärge keetke agressiivselt. Laske segul õrnalt madalal kuumusel keeda.
Valage kaussi vesi. Puistake peale želatiinipulber ning asetage kõrvale pehmenema.
Võtke välja 4 klaasi tarretise jaoks.
Valage suuremasse kaussi keefir ning vispeldage, kuni saate vedelama konsistentsi. Asetage kõrvale.
Kuumutage madalal kuumusel pannil mesi, sool ja vahukoor. Kuumutage 3-4 minutit ning ärge laske segul keema tõusta.
Eemaldage pann pliidilt ja segage sisse vanilliekstrakt. Lisage juurde želatiinisegu ning segage läbi. Seejärel valage, pidevalt segades, vaikselt keefirile.
Jagage saadud segu ühtlaselt 4 klaasi vahel ning katke need toidukilega. Asetage külmikusse vähemalt 4 tunniks jahtuma. Soovi korral serveerige koos moosi, marjade või meega.
Kalorid: 129kcalSüsivesikud: 22gValgud: 3gRasvad: 4gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 14mgSool: 37mgPotassium: 23mgKiudained: 0.04gSugar: 21gA-Vitamiin: 182IUC-Vitamiin: 0.1mgKaltsium: 89mgRaud: 0.1mgMagneesium: 2mg