Parimad Retseptid logo

Jaapani miso ramen supp kanaga (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Jaapani miso ramen supp kanaga retsept

Olge valmis rüüpama kõige maitsvamat miso ramen suppi, mida elus proovinud olete! See südamlik ja lohutav roog on valmistatud rikkaliku maitsetest pakatava puljongi, õrnade nuudlite ja mahlaka kanaga. Miks mitte proovida midagi uut ja lisada oma õhtusöögirutiinile veidi vunki? Selles retseptis ei pea te kindlasti pettuma!

Jaapani miso ramen supp kanaga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 25 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 1
Kalorid: 550kcal

Koostisosad 

  • 1 küüslauguküüs (purustatud)
  • 1 tl ingveripastat
  • 30 ml Mirin kastet
  • 15 ml sojakastet
  • 40 g punast misopastat
  • 500 ml kanapuljongit
  • 1 suur muna
  • 120 g kanarinda
  • maitse järgi soola ja musta pipart
  • 80 g ramen-nuudleid
  • 30 g idusid
  • 1 rohelise sibula vars

Valmistamine

  1. Kuumutage õli kastrulis keskmisel kuumusel. Lisage purustatud küüslauk ja ingveripasta ning küpsetage 3 minutit regulaarselt segades.
  2. Lisage Mirin kaste, sojakaste ja puljong. Segage hästi läbi ning keetke madalal temberatuuril 15-20 minutit.
  3. Vahepeal asetage muna koos jaheda veega väikesesse kastrulisse. Asetage kõrge kuumuse peale ning keetke 4 minutit, pärast mida pistke kohe jääkülma vette.
  4. Asetage kanarind lõikelauale ja katke kilega. Koputage väga kergelt rullikuga veidi lamedamaks. Maitsestage meresoola ja musta pipraga.
  5. Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel, lisage kanarind ja küpsetage 4 minutit mõlemalt poolt. Eemaldage tulelt, katke fooliumiga ja jätke vähemalt 5 minutiks puhkama.
  6. Keetke nuudlid vastavalt pakendi juhistele.
  7. Vahepeal koorige ja poolitage munad ning viilutage kanarind.
  8. Võtke puljongisegu tulelt maha. Valage umbes pool tassi sellest eraldi kaussi ning vispeldage sinna sisse misopasta, nii et see lahustuks ja seguneks hästi kokku. (NB! Kuna miso sisaldab elusaid baktereid, ei tohiks seda lisada otse keevasse vedelikku, sest see tapab probiootikumid.)
  9. Lisage vahustatud segu tagasi ülejäänud puljongile ja segage hästi kokku.
  10. Asetage nuudlid kaussi ja valage üle miso puljongiseguga. Lisage peale munapoolikud, viilutatud kanarind, idud ja tükeldatud roheline sibul. Soovi korral maitsestage värskelt jahvatatud musta pipraga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 550kcalSüsivesikud: 52gValgud: 45gRasvad: 19gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 151mgKiudained: 7g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Supid

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    550
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    19
    g
    29
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    5
    g
    31
    %
    Kolesterool
     
    151
    mg
    50
    %
    Süsivesikud
     
    52
    g
    17
    %
    Kiudained
     
    7
    g
    29
    %
    Valgud
     
    45
    g
    90
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.