Biscotti on krõbedad Itaalia küpsised, mis on valmistatud tihedast taignast ja sageli maitsestatud mandlite või aniisiga.
Need küpsised saavad oma signatuurse krõbeduse just tänu sellele, et neid küpsetatakse kaks korda. Selle retsepti valmistamine võtab vaid mõne minuti ja pärast teist küpsetamist on sul mõnusalt krõbe küpsis hommikukohvi kõrvale!
Need ongi mõeldud kõvad olema. Biscotti tähendab “kaks korda küpsetatud”, mis algselt pikendas küpsiste säilivusaega.
Traditsioonilised retseptid ei sisalda kumbagi, kuid siin retseptis kasutatakse sulavõid lisarikkuse jaoks.
Suletud anumas säilivad biscotti küpsised kuni neli nädalat.
Biscotti on küll süsivesikurikkad, kuid küpsiste kohta pole need sugugi nii halvad, pakkudes ligikaudu 140 kalorit tüki kohta.