Asetage munakollased ja sidrunimahl kaussi. Vispeldage, kuni need on hästi segunenud ja kreemjad.
Piserdage umbes 1 spl oliiviõli munakollaste hulka ja vispeldage hästi kokku. Lisage veel üks supilusikatäis ja vahustage uuesti. Korrake seda protsessi veel paar korda. Majonees peaks hakkama emulgeeruma ja paksenema, nüüd võite hakata vispeldamise ajal oliiviõli väikese joana kallama, kuni olete kogu õli ära kasutanud. NB! Ärge lisage õli liiga kiiresti, sest majonees lõheneb ja muutub päästmatuks!
Valage ära tuunikalakonservi vedelik ning tõstke tuunikala köögikombaini. Lisage anšoovised ja veidi musta pipart. Lisage 2-3 spl majoneesi ja blenderdage ühtlaseks.
Nüüd valage tuunikalasegu ülejäänud majoneesi hulka ning segage ühtlaseks. NB! Kui kaste on liiga paks, lahjendage seda vähese veega. Teil on vaja paksu kastet, kuid siiski veidi valatavat.
Võtke jahutatud vasikaliha ja lõigake see terava noa abil väga õhukesteks viiludeks.
Määrige serveerimisalusele õhuke kiht tonnato-kastet. Asetage vasikaliha kihiliselt kastme peale ning valage üle ülejäänud kastmega.
Puistake peale ohtralt kappareid ja peterselli.