Go Back
+ servings

Tuunikalapasta

Keskmine hinnang: 4.25 (4 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 275kcal

Koostisosad 

  • 115 g pastat (nt spagette)
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 1 tuunikalakonserv
  • 1 tl sidrunimahla
  • 1 spl hakitud värsket peterselli
  • maitse järgi soola ja pipart

Valmistamine

  1. Keetke pastat soolatud vees, vastavalt pakendil toodud juhistele, kuni al dente.
  2. Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk ja praadige umbes 30 sekundit.
  3. Segage sisse nõrutatud tuunikala, sidrunimahl ja petersell. Laske segul kuumeneda.
  4. Kui pasta on valmis, lisage pannile paar spl pasta keeduvett, nõrutage pasta ja lisage kastmele. Maitsestage soola ja pipraga.
  5. Serveerige värskelt riivitud parmesani juustu ja sidrunikoorega.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 130gKalorid: 275kcalSüsivesikud: 25gValgud: 11gRasvad: 15gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 12.5mgSool: 100mgPotassium: 75mgKiudained: 1gSugar: 0.5g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!