Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tuunikalapasta
Keskmine hinnang:
4.25
(
4
häält)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
2
Kalorid:
275
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
115
g
pastat (nt spagette)
▢
2
spl
oliiviõli
▢
2
hakitud küüslauguküünt
▢
1
tuunikalakonserv
▢
1
tl
sidrunimahla
▢
1
spl
hakitud värsket peterselli
▢
maitse järgi soola ja pipart
Valmistamine
Keetke pastat soolatud vees, vastavalt pakendil toodud juhistele, kuni al dente.
Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk ja praadige umbes 30 sekundit.
Segage sisse nõrutatud tuunikala, sidrunimahl ja petersell. Laske segul kuumeneda.
Kui pasta on valmis, lisage pannile paar spl pasta keeduvett, nõrutage pasta ja lisage kastmele. Maitsestage soola ja pipraga.
Serveerige värskelt riivitud parmesani juustu ja sidrunikoorega.
Toitumisalane teave
Portsioni suurus:
130
g
Kalorid:
275
kcal
Süsivesikud:
25
g
Valgud:
11
g
Rasvad:
15
g
Küllastunud rasvhapped:
2
g
Kolesterool:
12.5
mg
Sool:
100
mg
Potassium:
75
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
0.5
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!