Go Back
+ servings

Tatrasalat kurgi ja tomatiga

Maitsev, kõhtu täitev ja tervislik tatrasalat tomati ja kurgiga sobib kas kergeks lõunaks või lisandiks. See on gluteenivaba ja sobib ka veganitele.
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 363kcal

Koostisosad 

  • 150 g tatart
  • 370 ml vett
  • 1 tl soola
  • ½ värsket kurki
  • 1 kollane paprika
  • 200 g kirsstomateid
  • 4 värsket peterselli oksa
  • 1 spl oliiviõli
  • soola ja pipart maitsestamiseks

Valmistamine

  1. Loputage tatar ning asetage tatar väiksesse potti. Valage peale vesi ja lisage sool ning laske keema minna. Alandage kuumust ning keetke 10-15 minutit. Kui tatar ei ime kogu vett endasse, nõrutage tatar veest.
  2. Peske ja tükeldage köögiviljad. Asetage need kaussi ning maitsestage soola ja pipraga. Valage peale 1 spl oliiviõli ning hakkige juurde värsket peterselli.
  3. Segage tatar köögiviljadega ning serveerige soojalt või külmalt.

Toitumisalane teave

Kalorid: 363kcalSüsivesikud: 63gValgud: 12gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 2gSool: 238mgPotassium: 802mgKiudained: 9gSugar: 4gA-Vitamiin: 830IUC-Vitamiin: 137mgKaltsium: 50mgRaud: 3mgMagneesium: 201mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!