Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tatar šampinjonidega
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
20
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
35
minutes
minutes
Aeg kokku:
55
minutes
minutes
Portsionit:
6
Kalorid:
168
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
170
g
keetmata tatart
▢
500
ml
vett
▢
450
g
šampinjone
▢
1
keskmine sibul
▢
3
spl
soolata võid
▢
maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
▢
peterselli (kaunistuseks)
Valmistamine
Koorige ja hakkige sibul ning tükeldage šampinjonid.
Kuumutage keskmise suurusega potis vesi keemiseni, lisage tatar ja sool ning keetke madalal kuumusel 20-25 minutit.
Sulatage või kuumal pannil ning lisage hakitud sibul ja kuubikuteks lõigatud seened. Praadige kuni seened on kuldpruunid.
Seejärel lisage hulka keedetud tatar, segage segu ühtlaseks ja laske sel umbes 5 minutit seista, et maitsed saaksid seguneda.
Serveerige kohe ning kaunistage soovi korral peterselliga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
168
kcal
Süsivesikud:
27
g
Valgud:
7
g
Rasvad:
5
g
Küllastunud rasvhapped:
3
g
Kolesterool:
10
mg
Sool:
46
mg
Kiudained:
5
g
Sugar:
3
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!