Eelsoojendage ahi 160 kraadini. Määrige Bundti keeksivorm rasvainega.
Lisage kaussi suhkur ja riivitud sidruni koor. Hõõruge kätega sidruni koor suhkrusse, kuni see on aromaatne.
Lisage juurde munad, sulatatud või, värske sidrunimahl ja vanilliekstrakt. Segage läbi.
Segage eraldi kausis kokku kuivained: jahu, sool, söögisooda ja küpsetuspulber. Segage kuivained juurde vedelatele koostisosadele.
Lisage segule juurde riivitud suvikõrvits ning segage läbi, kuni saate ühtlase taina. Valage tainas keeksivormi ning küpsetage 65 kuni 80 minutit või kuni hambaork tuleb puhtalt välja.
Laske keeksil enne glasuuri lisamist täielikult jahtuda.
Glasuuri tegemiseks segage kokku tuhksuhkur sidrunimahlaga. Asetage kook tagurpidi serveerimisnõule ning eemaldage keeksivorm. Niristage glasuur üle keeksi.