Parim ja lihtsaim viis kikerherneste röstimiseks. Lisage neid mõnusalt maitsekaid ja krõbedaid kikerherneid roogade ja salatite juurde või sööge lihtsalt vahepalana.
Loputage ja nõrutage kikerherned. Asetage need paberrätikule ning patsutage paberiga kuivaks. Laske neil paberrätikul kuivada, kuni need ei ole enam märjad.
Segage väikses kausis kokku kõik maitseained.
Asetage kuivatatud kikerherned küpsetuspaberile. Küpsetage ahjus 15 minutit ilma õli ja maitseaineteta.
Võtke kikerherned ahjust ja niristage peale 1 spl oliiviõli ning segage läbi. Seejärel lisage juurde maitseained ning segage läbi, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
Küpsetage ahjus 10 minutit. Seejärel segage kikerherneid ning küpsetage veel 5-10 minutit, kuni need on piisavalt krõbedad. Maksimum krõbeduse saavutamiseks lülitage ahi välja ning jätke kikerherned veidi irvakil uksega ahju seisma.