Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Riisipuding
See vanakooli riisipuding on kreemine ja täiusliku tekstuuriga maius, mis nõuab vaid mõnda koostisosa.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
50
minutes
minutes
Aeg kokku:
55
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
416
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1,5
l
piima
▢
100
g
suhkrut
▢
½
tl
soola
▢
90
g
pikateralist riisi
▢
2
tl
vanilliekstrakti
▢
kaneeli
valikuline
Valmistamine
Segage potis kokku 1,4 liitrit piima, suhkur ja sool. Laske segul keema tõusta.
Segage sisse riis ning alandage kuumust nii palju, et segu õrnalt keema jääks.
Keetke riisi 50-60 minutit, aegajalt segades. Segu peaks olema jogurti konsistentsiga.
Kui puding on paksenenud, eemaldage pott pliidilt ning lisage sisse vanilliekstrakt.
Laske riisipudingil jahtuda. Enne serveerimist segage sisse ülejäänud 100 ml piima. Puistake soovi korral peale kaneeli.
Toitumisalane teave
Kalorid:
416
kcal
Süsivesikud:
61
g
Valgud:
14
g
Rasvad:
13
g
Küllastunud rasvhapped:
7
g
Kolesterool:
46
mg
Sool:
439
mg
Potassium:
610
mg
Kiudained:
0.3
g
Sugar:
44
g
A-Vitamiin:
627
IU
Kaltsium:
483
mg
Raud:
0.2
mg
Magneesium:
52
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!