Go Back
+ servings

Riisi-makrasalat

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 551kcal

Koostisosad 

  • 190 g riisi
  • 150 g konservitud maisi
  • 250 g krabipulki
  • 85 g hapukurki või värsket kurki
  • 200 g majoneesi
  • 200 g hapukoort
  • 3 keedetud muna
  • 1 väike sibul (valikuline)
  • 1 tl soola
  • ½ tl pipart

Valmistamine

  1. Keetke riis vastavalt paki juhistele ning munad.
  2. Vahepeal avage konservitud maisi purk ja kurnake mahl ära. Tükeldage krabipulgad, kurk ja sibul väikesteks tükkideks ning kallake kõik suurde serveerimiskaussi.
  3. Lisage keedetud ja jahtunud riis (loputage seda külma vee all) ja kooritud munad, mille olete kas lusikaga purustanud või peeneks hakkinud. Segage kõik puulusikaga läbi.
  4. Segage väikeses kausis majonees, hapukoor, sool ja pipar ning valage salatile. Segage ühtlaseks.
  5. Enne serveerimist jahutage üleöö külmkapis.

Toitumisalane teave

Kalorid: 551kcalSüsivesikud: 41gValgud: 9gRasvad: 38gKüllastunud rasvhapped: 9gKolesterool: 122mgSool: 1114mgKiudained: 2gSugar: 5g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!