Go Back
+ servings

Praetud seesami-küüslaugu tofu

See krõbe praetud seesami-küüslaugu tofu näitab teile, kui hea maitsev võib tofu päriselt olla.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 45 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 181kcal

Koostisosad 

Tofu

  • 400 g kõva tofut
  • 2 spl maisitärklist
  • ½ spl seesamiõli
  • 1 spl õli

Kaste

  • 60 ml sojakastet
  • 60 ml vett
  • 2 tl mett
  • 1 ½ tl Sambal Oelek kastet
  • 1 tl küüslaugupastat või hakitud küüslauku
  • ½ tl riisiäädikat
  • 1 spl maisitärklist

Valmistamine

  1. Asetage taldrikule kaks paberrätikut ning tõstke nende peale eelnevalt veest nõrutatud tofu. Asetage tofule peale veel 2 paberrätikut ning asetage peale raske ese (nt pann), et ülejäänud vesi välja tuleks. Jätke 30 minutiks seisma.
  2. Kui tofu on veest vaba, tükeldage see kuubikuteks ning asetage kaussi. Puistake peale maisitärklis ning segage õrnalt läbi.
  3. Kuumutage pannil seesamiõli ja tavaline õli ning praadige tofut pannil, kuni kõik küljed on pruunid.
  4. Samal ajal segage kokku kaste eeltoodud koostisosadest.
  5. Kui tofu on krõbe, valage juurde kaste ning kuumutage segades, kuni kaste on paksenenud.

Toitumisalane teave

Kalorid: 181kcalSüsivesikud: 19gValgud: 3gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 1647mgPotassium: 76mgKiudained: 0.4gSugar: 6gA-Vitamiin: 0.2IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 12mgRaud: 1mgMagneesium: 13mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!