Pelmeenid
Segage kokku kõik täidise koostisosad.
Asetage 1 teelusikatäis täidist Wontoni lehe keskele. Niisutage ääred ja voltige leht pooleks, et tekiks kolmnurk. Niisutage kaks pikemat nurka ning voltige ja suruge need kokku.
Kastke pelmeeni põhi jahu sisse ning asetage küpsetuspaberile seisma. Korrake sama ülejäänud taina lehtedega.
Puljong
Laske kõigil puljongi koostisosadel keema tõusta. Keetke 10 minutit.
Eemaldage küüslauguküüned ja ingver.
Asetage puljongisse pelmeenid 4-6 minutiks või kuni liha on sees küpsenud.
Kalorid: 248kcalSüsivesikud: 25gValgud: 13gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 31mgSool: 1887mgPotassium: 439mgKiudained: 1gSugar: 1gA-Vitamiin: 94IUC-Vitamiin: 24mgKaltsium: 51mgRaud: 3mg