Go Back
+ servings

Pelmeenisupp

See mõnus ja maitsekas pelmeenisupp täidab kõhtu ning muudab meele rõõmsaks. Isetehtud pelmeenid on serveeritud aromaatses ingveri, soja, seesami ja küüslauguga rikastatud puljongis, mis viib keele alla!
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 40 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 55 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 248kcal

Koostisosad 

Pelmeenid

  • 30 Wontoni tainalehte
  • 230 g seahakkliha
  • 2 hakitud rohelist sibulat
  • 1 spl sojakastet
  • 1 tl seesamiõli
  • 1 tl riivitud ingverit
  • 1 ½ tl maisitärklist

Puljong

  • 2 l kanapuljongit
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 ingveriviilu
  • 2 spl sojakastet
  • 1 tl seesamiõli
  • 2 hakitud rohelist sibulat

Valmistamine

Pelmeenid

  1. Segage kokku kõik täidise koostisosad.
  2. Asetage 1 teelusikatäis täidist Wontoni lehe keskele. Niisutage ääred ja voltige leht pooleks, et tekiks kolmnurk. Niisutage kaks pikemat nurka ning voltige ja suruge need kokku.
  3. Kastke pelmeeni põhi jahu sisse ning asetage küpsetuspaberile seisma. Korrake sama ülejäänud taina lehtedega.

Puljong

  1. Laske kõigil puljongi koostisosadel keema tõusta. Keetke 10 minutit.
  2. Eemaldage küüslauguküüned ja ingver.
  3. Asetage puljongisse pelmeenid 4-6 minutiks või kuni liha on sees küpsenud.

Toitumisalane teave

Kalorid: 248kcalSüsivesikud: 25gValgud: 13gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 31mgSool: 1887mgPotassium: 439mgKiudained: 1gSugar: 1gA-Vitamiin: 94IUC-Vitamiin: 24mgKaltsium: 51mgRaud: 3mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!