Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Peedihummus
Värske ja lihtne värvirikas peedihummus on hästi lihtne ka nüüd ise valmistada.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
1
hour
hour
Aeg kokku:
1
hour
hour
15
minutes
minutes
Portsionit:
8
Kalorid:
156
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1
keskmine peet
▢
500
g
keedetud kikerherneid
▢
1
küüslauguküüs
▢
40
g
tahinit
▢
1
sidrun
▢
1
spl
oliiviõli
▢
2
tl
soola
▢
2
spl
külma vett
Valmistamine
Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Lõigake ära peedi otsad. Peske veega, mässige fooliumisse ning küpsetage ahjus 1 tund.
loputage ja nõrutage kikerherned ning lisage need blendrisse. Lisage juurde küüslauk, tahini, 1 sidruni mahl, oliiviõli ja sool.
Kui peet on küpsenud ja on jahtunud, lõigake see neljaks ning lisage juurde blendrisse.
Blenderdage segu ühtlaseks püreeks ning lisage aeglaselt juurde külma vett, kui segu on liiga paks.
Hoidke külmikus enne serveerimist vähemalt 10 minutit.
Toitumisalane teave
Kalorid:
156
kcal
Süsivesikud:
21
g
Valgud:
7
g
Rasvad:
6
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Sool:
596
mg
Potassium:
258
mg
Kiudained:
6
g
Sugar:
4
g
A-Vitamiin:
27
IU
C-Vitamiin:
9
mg
Kaltsium:
44
mg
Raud:
2
mg
Magneesium:
38
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!