Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pastinaagipüree
Magus, kreemine ja maitsev pastinaagipüree on hea alternatiiv kartuli või bataadi püreedele.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
20
minutes
minutes
Aeg kokku:
35
minutes
minutes
Portsionit:
6
Kalorid:
113
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
900
g
pastinaaki
▢
180
ml
piima
▢
2
spl
sulatatud võid
▢
½
tl
soola
▢
¼
tl
musta pipart
Valmistamine
Koorige pastinaagid ning lõigake kuubikuteks.
Keetke soolatud vees pastinaaki, kuni need on pehmed.
Nõrutage veest ning valage pastinaak blendrisse. Lisage juurde piim, või, sool ja pipar ning blenderdage, kuni saate ühtlase püree.
Toitumisalane teave
Kalorid:
113
kcal
Süsivesikud:
27
g
Valgud:
2
g
Rasvad:
0.5
g
Küllastunud rasvhapped:
0.1
g
Sool:
15
mg
Potassium:
563
mg
Kiudained:
7
g
Sugar:
7
g
C-Vitamiin:
26
mg
Kaltsium:
54
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
44
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!