Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pasta cacio e pepe
See itaaliapärane Cacio e Pepe pasta sisaldab ainult 4 koostisosa! Ideaalne juustune pastaroog kiireteks argiõhtuteks.
Keskmine hinnang:
5
(
2
häält)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
2
Kalorid:
606
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
220
g
bucatini pastat
või spagette
▢
2
spl
võid
▢
50
g
riivitud Pecorino Romano juustu
▢
½
tl
musta pipart
Valmistamine
Keetke pasta soolvees vastavalt pakendil toodud juhistele.
Nõrutage pasta, jättes 150 ml pastavett eraldi alles.
Valage pasta tagasi tühja potti ning kuumutage madalal kuumusel.
Lisage juurde pastavesi ja või. Segage, kuni või on sulanud.
Lisage juurde riivitud juust ning pipar. Segage läbi.
Serveerige riivitud juustuga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
606
kcal
Süsivesikud:
83
g
Valgud:
22
g
Rasvad:
20
g
Küllastunud rasvhapped:
12
g
Kolesterool:
56
mg
Sool:
397
mg
Potassium:
277
mg
Kiudained:
4
g
Sugar:
3
g
A-Vitamiin:
456
IU
Kaltsium:
295
mg
Raud:
2
mg
Magneesium:
70
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!