Vispeldage suures kastrulis omavahel kokku muna ja suhkur, lisades umbes 60 ml piima, et segu oleks lihtsam segada.
Lisage jahu ja vispeldage, kuni on moodustunud ühtlane, klompideta tainas. Vajadusel lisage veel 60 ml piima.
Kuumutage ülejäänud piim potis või mikrolaineahjus. Kui kuumutate pliidil, siis kuumutage kindlasti keskmiselt madalal kuumusel ja segage pidevalt, et vältida põhja kõrbemist.
Karastage munasegu, valades vähehaaval hulka kuum piim, samal ajal pidevalt segades. Kuuma piima järkjärguline lisamine takistab munade kalgendumist ja eraldumist.
Keetke nüüd segu keskmisel kuumusel 2-3 minutit, pidevalt vispeldades, et vältida põhja kõrbemist. Lisage vaniljesuhkur ja vispeldage ühtlaseks.
Tõstke pott tulelt ja lisage koheselt hulka või. Segage kuni või on täielikult sulanud.
Asetage otse keedukreemi pinnale toidukile, et vältida naha tekkimist, ning laske sel toatemperatuuril jahtuda.