Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Marineeritud suvikõrvits
See külmikus hoitav marineeritud suvikõrvits on imelihtne viis kasutada ära neid ülejäänud suvikõrvitsaid ning nautida hiljem.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
4
minutes
minutes
Aeg kokku:
19
minutes
minutes
Portsionit:
18
Kalorid:
23
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
700
g
suvikõrvitsat
▢
6
värsket tilli vart
▢
3
poolitatud küüslauguküünt
▢
1 ½
tl
musta terapipart
▢
1 ½
tl
sinepiseemneid
▢
¾
tl
tilliseemneid
▢
620
ml
vett
▢
240
ml
valget äädikat
▢
50
g
suhkrut
▢
2
spl
jämedat soola
Valmistamine
Peske suvikõrvitsad ning lõigake ära otsad. Viilutage suvikõrvits viiludeks. Asetage kõrvale.
Jagage maitseained 3 purgi vahel. Jagage suvikõrvits ja tillivarred võrdselt purkide vahel.
Segage kokku puljongi koostisosad: vesi, äädikas, suhkur ja sool. Kuumutage segu, kuni see hakkab keema.
Valage kuum segu ettevaatlikult üle suvikõrvitsate nii, et purgi servast jääks u 1 cm ruumi. Sulgege purgid ning raputage ja segage neid hoolikalt.
Laske purkidel jahtuda ning seejärel hoiustage külmikus 2-3 nädalat.
Toitumisalane teave
Kalorid:
23
kcal
Süsivesikud:
5
g
Valgud:
1
g
Rasvad:
0.3
g
Küllastunud rasvhapped:
0.04
g
Sool:
781
mg
Potassium:
112
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
4
g
A-Vitamiin:
83
IU
C-Vitamiin:
7
mg
Kaltsium:
13
mg
Raud:
0.2
mg
Magneesium:
9
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!