Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mannavaht
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
5
Kalorid:
70
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
7
liiter
vett
▢
2
liiter
jõhvikaid või punaseid sõstraid
▢
1
liiter
mannat
▢
1
liiter
suhkrut
▢
¼
tl
soola
Valmistamine
Valage jõhvikad või punased sõstrad koos suhkruga blendrisse ning püreestage ühtlaseks. NB! Blendri puudumisel võite kasutada pudrunuia.
Valage vesi ja marjapüree kastrulisse ning keetke umbes 3 minutit. Soovi korral valage segu läbi sõela.
Laske mahl uuesti keema tõusta ning lisage suhkur, sool ja manna.
Laske segul, aeg-ajalt segades, umbes 10 minutit keeda.
Tõstke pott tulelt ning laske segul jahtuda. Seejärel vahustage, kuni mannavaht on kohev ja roosa.
Serveerige koos külma piimaga.
Toitumisalane teave
Portsioni suurus:
100
g
Kalorid:
70
kcal
Süsivesikud:
15
g
Valgud:
1
g
Sool:
100
mg
Kiudained:
1
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!