See maitsev mango-toorjuustukook ei nõua ahjus küpsetamist ning piisab vaid mõnest tunnist külmikus! Kui te olete suur mango armastaja, peate seda kindlasti proovima! Kasutada võib nii värsket mangot kui ka poest ostetud püreed.
Purustage küpsised blenderis peeneks puruks. Lisage suhkur ja sulatatud või ning blenderdage ühtlaseks.
Vajutage segu 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Asetage 30 minutiks külmikusse.
Täidis
Segage väikses kausis želatiin ja vesi kokku ning laske 10 minutit seista.
Kui kasutate värskeid mangosid, siis blenderdage mangotükid blendris ühtlaseks ja kreemjaks. Eemaldage 125 g mangopüreed koogi katteks.
Mikserdage eraldi kausis toorjuust ühtlaseks ning lisage juurde mangopüree, sidrunimahl, sidrunikoor, vanilliekstrakt ja pudingipulber. Segage ühtlaseks.
Vahustage eraldi kausis vahukoor ja suhkur tugevaks vahuks. Lisage toorjuustule ning segage kergelt läbi.
Kuumutage vees imendunud želatiini, kuni see on täielikult lahustunud. Lisage vahukoore-toorjuustusegule.
Valage segu küpsisepõhjale ning siluge ühtlaseks. Asetage kook vähemalt 4 tunniks külmikusse tahkuma.
Kate
Segage väikses kausis želatiin ja vesi kokku ning laske 10 minutit seista.
Kuumutage vees imendunud želatiini, kuni see on täielikult lahustunud. Segage hulka varem kõrvale tõstetud mangopüree.
Valage mangosegu koogile ning kallutake vormi, et kate valguks ühtlaselt laiali.