Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lindströmi kotlet
Maitsev ja kuulus Lindströmi kotlet pärineb Rootsist. Proovige seda lihtsalt retsepti ning tooge autentne rootsi köök ka enda koju.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
20
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
513
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
450
g
veisehakkliha
▢
2
spl
õli
▢
1
spl
siidriäädikat
▢
3
spl
võid
▢
120
ml
vahukoort
▢
4
munakollast
▢
1
spl
hakitud kappareid
▢
50
g
hakitud keedetud peeti
▢
½
hakitud sibulat
Valmistamine
Kuumutage pannil 1 spl võid ning praadige sibulat 5 minutit, kuni see on pehme.
Segage kokku veisehakkliha, munakollased, vahukoor, peet, kapparid ja siidriäädikas.
Vormige segust 12-16 väikest kotletti või 4-6 suuremat kotletti, kui soovite serveerida koos praemunaga.
Kuumutage pannil ülejäänud või ja õli ning praadige pannil kotlette mõlemalt poolt 4-6 minutit, kuni need on küpsed.
Serveerige soovi korral praemunaga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
513
kcal
Süsivesikud:
4
g
Valgud:
23
g
Rasvad:
45
g
Küllastunud rasvhapped:
17
g
Kolesterool:
303
mg
Sool:
218
mg
Potassium:
401
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
2
g
A-Vitamiin:
581
IU
C-Vitamiin:
2
mg
Kaltsium:
60
mg
Raud:
3
mg
Magneesium:
26
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!