Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lihtne vormisai
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
20
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
30
minutes
minutes
Aeg kokku:
50
minutes
minutes
Portsionit:
12
Kalorid:
168
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
470
ml
sooja vett
▢
130
g
valget suhkrut
▢
1 ½
spl
aktiivset kuivpärmi
▢
60
ml
taimeõli
▢
1 ½
tl
soola
▢
720
g
saiajahu
Valmistamine
Segage suures kausis suhkur ja soe vesi ning vispeldage sisse pärm. Laske pärmil 5-10 minutit seista.
Lisage pärmi hulka sool, õli ja vähehaaval jahu. Segage.
Seejärel tõstke tainas jahusele pinnale ning sõtkuge kätega ühtlaseks.
Asetage tainas õliga määritud kaussi ning katke märja lapiga. Laske umbes tund aega kerkida kuni tainas on kahekordistunud.
Asetage tainas jahusele pinnale ning sõtkuge kätega mõned minutid.
Seejärel asetage tainas hästi õlitatud 13x23 cm suurusesse leivavormi ning laske sellel veel umbes 30 minutit kerkida.
Kuumutage ahi 175 kraadini ning küpsetatage umbes 30 minutit või kuni sai on kuldpruun.
Toitumisalane teave
Kalorid:
168
kcal
Süsivesikud:
31
g
Valgud:
4
g
Rasvad:
3
g
Sool:
147
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
6
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!