Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kukeseenekaste
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
20
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
35
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
227
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
2
spl
võid
▢
3
šalottsibulat (hakitud)
▢
160
g
värskeid kukeseeni
▢
120
ml
vahukoort
▢
1 ½
tl
jahu
▢
½
tl
külma vett
▢
½
tl
soola
▢
½
tl
Provence'i ürte
▢
maitse järgi värskelt jahvatatud musta pipart
▢
peterselli (valikuline)
Valmistamine
Puhastage kukeseened ning lõigake pooleks (suuremad seened võite isegi neljaks lõigata).
Sulatage või pannil keskmisel kuumusel. Lisage hakitud šalottsibulad ning praadige umbes 5 minutit, kuni need on pehmed ja läbipaistvad.
Lisage kukeseened ja küpsetage veel 2 minutit.
Seejärel lisage vahukoor ja laske 5-10 minutit keeda, kuni seened on pehmed.
Segage jahu ja vesi tassis kokku ning lisage seenekastmele. Kuumutage, kuni kaste on paksenenud.
Maitsestage soola, pipra ja Provence'i ürtidega. Soovi korral lisage petersell.
Toitumisalane teave
Kalorid:
227
kcal
Süsivesikud:
14
g
Valgud:
4
g
Rasvad:
17
g
Küllastunud rasvhapped:
11
g
Kolesterool:
56
mg
Sool:
372
mg
Kiudained:
2
g
Sugar:
3
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!