Keetke köögivilju, kuni need on pehmed. Nõrutage vesi ning purustage köögiviljad kahvliga ühtlaseks pudruks.
Lisage juurde riivsai, sool, riivitud ingver, garam masala ja tšilli.
Segage kõik ühtlaseks massiks.
Voolige segust 13-14 palli. Vajutage need õrnalt laiaks ning asetage kõrvale.
Valage ühte kaussi riivsai ning asetage kõrvale.
Eraldi kaussi valage riisijahu ning veidi vett. Segage, et tekiks kergelt vedel segu.
Kastke kotletid ükshaaval riisijahu ja vee segusse ning seejärel riivsaia sisse nii, et need oleksid üleni kaetud. Tõstke 5-10 minutiks kõrvale seisma.
Kuumutage õli pannil. Asetage kotletid pannile ning praadige neid mõlemalt poolt umbes 15 minutit või kuni need on krõbedad ja kuldpruunid.