- Kuumutage piim koos kaneeli, 1/4 tl vaniljeekstrakti ja nelgiga kastrulis kõige madalamal kuumusastmel umbes 5 minutit pidevalt segades. 
- Suurendage kuumust keskmisele kuumusele ja laske aeglaselt keema tõusta. Eemaldage tulelt. 
- Vahustage munakollased suures kausis helekollaseks. Lisage suhkur ja vahustage kohevaks. 
- Valage osa kuumast piimasegust munakollaste segule, vahustage kiiresti, et vältida munade tükkimist. 
- Jätkake kuuma piima lisamist ja vahustamist kuni kogu piim on segunenud. 
- Valage segu tagasi kastrulisse ning kuumutage keskmisel kuumusel pidevalt segades umbes 3 minutit, kuni segu on paksenenud. NB! Ärge lase segul keema tõusta! 
- Sõeluge, et eemaldada nelgid ja seejärel laske umbes 1 tund jahtuda. 
- Viimasena segage hulka koor, rumm, ülejäänud vaniljeekstrakt ja muskaatpähkel. 
- Enne serveerimist jahutage 8 tundi kuni üleöö.