Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kodune astelpajumahl
Nüüd on olemas lihtne meetod astelpajumarjadest mahla tegemiseks ning seda ilma kuumutamiseta! Mahl säilitab vitamiinid ning valmib vaid minutitega, pakkudes tõelist naudingut ja tervist!
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
6
Kalorid:
8
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1
kg
astelpajumarju
▢
3
spl
vahtrasiirupit
või suhkrut
▢
500
ml
vett
Valmistamine
Peske marjad ning blenderdage ühtlaseks püreeks.
Lisage juurde magusaine ning blenderdage veel 1 minut.
Eemaldage segust sõela või riide abil vedelik ning asetage tahke osa kõrvale.
Lahjendage mahla veega ning serveerige külmalt.
Toitumisalane teave
Portsioni suurus:
100
g
Kalorid:
8
kcal
Valgud:
5
g
Sool:
5
mg
Sugar:
10
g
A-Vitamiin:
0.02
IU
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!