- Lisage piim ja vaniljepasta keskmise suurusega kastrulisse ning kuumutage keemiseni. NB! Ärge laske päris keema tõusta. 
- Vahepeal vahustage eraldi kausis munakollased ja suhkur heledaks vahuks. Lisage maisitärklis ja sool ning segage ühtlaseks. 
- Lisage vähehaaval hulka kuum piim, samal ajal pidevalt vispeldades. 
- Valage segu tagasi kastrulisse ja keetke madalal kuumusel 6-10 minutit, pidevalt segades, kuni kreem on paksenenud ja temperatuur jõuab umbes 76 kraadini. NB! Ärge laske keema tõusta. 
- Eemaldage tulelt ning lisage hulka või. Segage, kuni või on täielikult segunenud. 
- Tõstke keedukreem kaussi ja katke see toidukilega (otse kreemi pinnale). Enne kasutamist asetage 30 minutiks külmkappi jahtuma.