Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Karask
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
8
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
40
minutes
minutes
Aeg kokku:
48
minutes
minutes
Portsionit:
16
Kalorid:
169
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
360
g
odrajahu
▢
½
tl
soola
▢
2
tl
küpsetuspulbrit
▢
½
tl
küpsetussoodat
▢
2
muna
▢
160
ml
petipiima
▢
80
ml
oliiviõli
▢
3
spl
mett
Valmistamine
Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige leivavorm kergelt võiga/õliga.
Segage odrajahu, sool, sooda ja küpsetuspulber kokku.
Eraldi kausis vispeldage munad, petipiim, õli ja mesi ühtlaseks.
Valage jahusegu munasegu hulka ja segage ettevaatlikult, kuni on moodustunud ühtlane tainas. Vajadusel lisage petipiima.
Valage tainas leivavormi ja küpsetage 35-40 minutit või kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.
Toitumisalane teave
Kalorid:
169
kcal
Süsivesikud:
26
g
Valgud:
5
g
Rasvad:
6
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Kolesterool:
24
mg
Sool:
780
mg
Kiudained:
3
g
Sugar:
5
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!