- Kuumutage oliiviõli pannil keskmisel kuumusel. 
- Lisage hakitud sibul ja praadige umbes 4-6 minutit, kuni see on kergelt kuldpruun. 
- Lisage hakitud küüslauk ja ingver ning praadige veel 30 sekundit, seejärel lisage varem valmistatud vürtside segu ja segage korralikult läbi. 
- Valage hulka kanapuljong ja tükeldatud tomatid ning kuumutage segu keemiseni. Seejärel vähendage kuumust keskmiselt madalale, katke pann kaanega ning hautage umbes 5 minutit. 
- Valage segu blenderisse ja blenderdage, kuni see on hästi püreestatud ja ühtlane. Seejärel valage tagasi pannile ja kuumutage keskmisel kuumusel. 
- Maitsestage kaste soola ja cayenne'i pipraga. Seejärel lisage tükeldatud kanafilee. 
- Laske kastmel keema tõusta. Seejärel vähendage kuumust, katke pann kaanega ja hautage, aeg-ajalt segades, umbes 8-12 minutit, kuni kana on läbiküpsenud. 
- Viimasel minutil segage soovi korral hulka maisitärklise ja vee segu, et kaste veidi pakseneks (või vajadusel lahjendage seda kanapuljongiga). 
- Segage hulka vahukoor ja serveerige soojalt koos basmati riisi ja koriandriga.