Segage kõik kanamarinaadi koostisosad kausis ühtlaseks, lisage tükeldatud kanakintsu liha, segage korralikult läbi ja laske 10 minutit kuni tund aega kanal marineerida (võimalusel võib jätta kana marineerima ka üleöö).
Kuumutage õli suurel pannil või potis keskmisel kuumusel. Lisage marineeritud kanatükid, jälgides, et need ei oleks pannil liiga tihedalt.
Praadige umbes 3 minutit mõlemalt poolt, kuni kana on pruunistunud. Asetage kõrvale ja hoidke soojas. Korrake kõikide kanatükkidega. NB! Kana küpsetate lõpuni kastmes.
Sulatage või samal pannil. Praadige sibul pehmeks (umbes 3 minutit), kraapides samal ajal panni põhja jäänud pruunistunud tükid üles.
Lisage küüslauk ja ingver ning praadige 1 minut, kuni see lõhnab, seejärel lisage garam masala, köömned, kurkum ja koriander. Praadige umbes 20 sekundit.
Seejärel valage sisse tomatipüree, tšillipulber ja sool. Laske umbes 10-15 minutit keeda, aeg-ajalt segades, kuni kaste pakseneb ja omandab sügavpruuni punase värvi.
Viimasena segage kastme hulka vahukoor ja pruun suhkur.
Lisage kana ja selle mahlad tagasi pannile ning keetke veel 8-10 minutit, kuni kana on läbiküpsenud ja kaste paks. NB! Vajaduse korral valage kastme lahjendamiseks vett juurde.
Serveerige peterselli ja soovi korral vähese laimimahlaga.