Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jõhvikamoos
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
20
minutes
minutes
Aeg kokku:
25
minutes
minutes
Portsionit:
8
Kalorid:
38
kcal
Vajaminevad tarvikud
Köögitermomeeter
(Sooduskood: PARIMADRETSEPTID3)
Klaaspurk
(Sooduskood: PARIMADRETSEPTID3)
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
250
g
jõhvikaid
▢
65
g
suhkrut (või alluloosi magustajat)
▢
120
ml
vett
Valmistamine
Segage väikeses potis kokku tükeldatud jõhvikad, suhkur (või magustaja) ja vesi.
Kuumutage segu keskmisel kuumusel keemiseni. Alandage kuumust ja hautage umbes 12 min, kuni segu muutub paksemaks ja moosile sarnaseks.
Valage moos kaanega purki või muusse sobivasse anumasse ning asetage külmikusse tahenema.
Toitumisalane teave
Portsioni suurus:
2
spl
Kalorid:
38
kcal
Süsivesikud:
10
g
Valgud:
0.1
g
Rasvad:
0.04
g
Sool:
1
mg
Potassium:
10
mg
Kiudained:
0.5
g
Sugar:
9
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!